A Premium Pharma Hungary Kft Magyarországon bejegyzett és működő cég, amely tanácsadással, értékesítéssel és képviselettel foglalkozik. Csoportjában különféle partnerprogramok vannak, mint például partnerség a Premium Genetics csoporttal. Premium Genetics Group Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban működő vállalat és ezentúl partnerségünknek köszönhetően az egész EU-ban ezáltal Magyarországon is. A világ minden tájáról érkező leginnovatívabb laboratóriumok képviselőjeként évek óta a legmodernebb genetikai teszteket hozzuk el. Elsőként nyújtjuk a teljes genomról és exomákról szóló elemzésünket, ami ezen a téren az abszolút legnagyobb eredmény.

Küldetésünk, hogy személyre szabott orvosi ellátást nyújtsunk a területünkön élő egyének számára. Az orvostudomány jövője éppen a személyre szabott ellátásban rejlik, és ennek első és legfontosabb lépése génjeink digitális leolvasása. A genetikai hajlam sok mindent meghatároz a modern kezelés terén, különösen a betegség megelőzésben. Ezért igyekszünk a népesség széles körében világosá tenni  a teljes genom / exom elemzés fontosságát.

A régióban vezető helyen állunk a non-invazív prenatális tesztelések terén,  külföldi partnerlaboratóriumainkat a terhes nők tízezrei tisztelték meg bizalmukkal.

Premium Pharma - Logo

A Premium Pharma a Premium Genetics csoport része, küldetésük azonos, ami nem más, mint, hogy piacra vigye a gyógyszeripar területén elért legújabb vívmányokat. A termékfejlesztést nagy odaadással és odafigyeléssel végezzük, azzal a céllal, hogy átlépjük a gyakorlatban létező határokat. Ezért portfóliónkat a különböző, fejlett termékek jellemzik, világszerete újdonságot jelentenek, és új standardokat határoznak meg.